Jäsenedut

Yhdistys haluaa panostaa jäsentensä hyvinvointiin ja tänäkin vuonna on tarjolla tukea harrastuksiin.

 

Vuonna 2022 yhdistys tukee jäsenten harrastusta kerran viikossa 3 eurolla.

Edun saa käyttää vain kerran viikossa ja niitä ei voi ”kerätä” käyttämättömiltä viikoilta.

 

Etuus on voimassa seuraavissa paikoissa:

 

Liikuntakeskus Uikko (uinti/kuntosali)

Nivalan fysioterapia

Strongs kuntosali

Hyvinvointikeskus Flow fit

Haapajärven uimahalli ( Tuki laskutetaan yhdistykseltä)

Ylivieskan uimahalli

Liikuntakeskus Buusti 

Liikuntakeskus Uikon kanssa olemme neuvotelleet sopimuksen, jolla uinnin/kuntosalin käyntikerrasta jäsenelle jää maksettavaksi 2,5 e.

 

Jos haluat hankkia kuukausikortin, niin sitä yhdistys tukee 4x3e=12e kuussa.

Ulkopaikkakuntalaiset opettajat voivat laskuttaa omista kuntoiluistaan 3 euroa/viikko kuitteja vastaan rahastonhoitaja Merja Saalastilta.

Voit halutessasi käyttää yhdistyksen tarjoaman  myös Jokilatvan kansalaisopiston kurssimaksuihin. Tuki on enintään kolme euroa/viikko ja sitä maksetaan vain yhdestä kurssista kerrallaan. 

Huom! Jokilatvan opisto ei enää hyvitä suoraan tukea vaan laskuttaa täyden maksun asiakkailta. 

Yhdistyksen harrastetuen saa laittamalla laskun rahastonhoitajlle tai kirjepostina koululle. Laskuun tieto myös siitä kuinka monelta viikolta tukea hakee.

Kurssimaksun ylittäessä tukimäärän joudut itse maksamaan ylitsemenevän summan (esim. Osallistut jumppaan, jonka kurssimaksu on 70 euroa. Jumppapiiri kokoontuu kerran viikossa/15 kertaa = yhdistyksen tuki 15x3=45, jolloin maksat itse ylitsemenevän 25 euroa.)

 

 

Jos päätät käyttää tätä mahdollisuutta hyväksesi ja ilmoittaudut jollekin kurssille, olet käyttänyt yhdistyksen tarjoaman tuen koko kurssin kestoajalta riippumatta siitä osallistutko opetukseen vai et. Et siis voi käydä uimassa yhdistyksen tukemana, vaikka et juuri sillä viikolla jumppapiiriin olisi mennytkään.

 Myös muita harrasteita ( ei materiaalimaksuja) voidaan tukea tapauskohtaisesti. Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä paikallisyhdistyksen hallitukseen.